RólunkCégünk 1993 közepén alakult. Fő tevékenységünk a folyadékos, illetve a folyadékos-mágneses talpbetétek gyártása. A Ba-Bér talpbetét megtervezését, kialakítását az a tapasztalati felismerés hozta, hogy az emberek döntő többsége lábfájdalmaktól szenved, s annak csökkentése közérzeti, egészségügyi kérdés.

A talpbetét kifejlesztését, tíz éves orvosi, műszaki kisérletek előzték meg. A betét egy speciális testbarát, természetes alapanyagból készült, ezért mérsékli a láb izzadását és egyenletes hőmérsékletet biztosít. A talpbetét belső töltőanyaga kozmetikai minőségű anyagból készült.

A betétben elhelyezett különleges folyadék biztosítja az ideális talpalátámasztást, a mozgó gél masszírozza a talp idegvégződéseit, serkenti a láb vérellátását, csökkenti a fáradtságérzést, a gerinctáji fájdalmakat. Nélkülözhetetlen az élet minden terüleletén.

A mágnes hatásai:

- serkenti a láb vérellátását
- szabályozza a vérnyomást
- idegrendszeri stabilitást biztosít
- hatásos reumatikus és izületi fájdalmak esetén
- láb-, térd-, derék-, gerinc- problémák enyhítése

A talpbetét védi a lábat a hőmérséklet szélsőséges hatásaitól. ( Nyáron nem ég, télen nem fázik a láb ) Speciális anyaga miatt szandálban, vagy papucsban is használható !